Verzenden & Retourneren

Verzending Ini & Mini

Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen zullen wij er alles aan doen om uw product(en) zo spoedig mogelijk bij u thuis te krijgen.

  • Wij streven er naar de bestelling binnen 10 werkdagen geleverd te hebben. 
  • Wij zullen uw producten met de grootste zorg verpakken en deze overdragen aan DHL.
  • U kunt uw pakket volgen door middel van een toegestuurde track & trace code

Verzendkosten

  • Het brievenbuspakje is een snelle en voordelige bezorg oplossing voor zendingen tot 2 kg, binnen Nederland zijn de kosten € 3,95.
  • Bestellingen welke zwaarder zijn dan 2 kilo of niet door de brievenbus passen worden per postpakje verzonden, de kosten hiervoor zijn binnen Nederland € 5,95.
  • Wij verzenden helaas niet buiten Nederland. 

Bestellingen boven de € 75  worden gratis verzonden. 

Retourneren & Ruilen

Als je om wat voor reden dan ook toch niet helemaal tevreden bent met de producten dan kun je het artikel binnen 14 dagen retour zenden.

Let op: sale items en op maat gemaakte artikelen kunnen NIET geretourneerd worden. 

Het te retourneren product moet voorzien zijn van de originele labels en originele verpakking en zal niet worden teruggenomen indien het artikel niet meer in de originele staat verkeerd. Het product moet tevens voldoende gefrankeerd worden teruggestuurd.

Houd u er rekening mee dat artikelen uiterlijk binnen 14 dagen geruild of geretourneerd mogen worden en dat de kosten van een retour/ruiling voor uw eigen rekening zijn. Artikelen die na 14 dagen binnen komen worden niet geaccepteerd.

Meld je retourzending altijd vooraf aan door binnen 7 dagen na ontvangst een e-mail te sturen naar info@ini-mini.nl met daarin de volgende gegevens:

*Naam
*Ordernummer
*Product
*Reden van retour
*IBAN/Bankrekeningnummer voor retourboeking

Zodra wij je mail hebben ontvangen sturen wij je een bevestiging.

Daarna stuur je het product in de originele verpakking naar:

Ini & Mini

Wolkendek 60

3454 TJ De Meern

 

Na ontvangst van de retourzending zal het aankoopbedrag van de retourzending zo spoedig mogelijk worden teruggestort (uiterlijk binnen 7 dagen).